PANDD nice-to-meet !

Ben je op zoek naar een fijne meetingruimte? Contacteer PANDD in hartje Roeselare.

Ben jij een freelancer, ondernemer of professional die regelmatig vergadert met collega’s of klanten? Dan weet je hoe belangrijk het is om een goede en inspirerende meetingruimte te hebben.
Een plek waar je in alle rust kunt overleggen, brainstormen en tot nieuwe ideeën kunt komen. Bij PANDD, gelegen in hartje Roeselare, vind je precies wat je zoekt.

Bij PANDD begrijpen we dat elke vergadering uniek is. Daarom bieden we flexibele oplossingen die aansluiten bij jouw specifieke behoeften. Of je nu een eenmalige vergadering hebt of regelmatig gebruik wilt maken van onze faciliteiten, wij denken graag met je mee.
We staan altijd voor je klaar om te helpen bij het plannen en organiseren van jouw meetings.

Bij PANDD begrijpen we dat tijd kostbaar is. Daarom maken wij het eenvoudig voor jou om een meetingruimte te reserveren. Via onze website kun je gemakkelijk en snel een reservering maken voor het gewenste tijdstip.
Dus waar wacht je nog op? Neem contact met ons op en ontdek zelf waarom PANDD dé plek is om aangenaam te vergaderen. Wij kijken ernaar uit om jou te verwelkomen in onze inspirerende werkplek in hartje Roeselare.